Prezentarea diferitelor modele de imprimante

Cand detii un business si ai grija ca toate lucrurile sa decurga asa cum iti doresti, lucrurile sunt in mainile tale incepand de la A la Z de aceea, in acest articol vom trece in revista review-uri despre alegerea unei imprimante cu propunerea sa ne rezumam la lucrurile importante si la marcile cunoscute chiar daca asta inseamna sa sarim oferte ce pot parea atragatoare.

Prima marca in discutie intra imprimanta HP Deskjet, imprimanta cu ink-jet ce functioneaza pe baza de cartus hpce reprezinta o imprimanta standard cu caracteristici standard pe format A4, viteza de printare monocrom de 16 ppm iar o viteza de printare color de 12 ppm.

Acest tip de imprimanta tine cont de pret si este destinata mai mult pentru uz personal unde nu este uzata pentru printarea volumelor mari. Datorita intrebuintarii sale reduse, pretul este unul foarte avantajos si merita sa optati pentru ea daca, nu aveti pretentii de multifunctionalitate.

De la HP, avem si modelul HP Laserjet P1102, imprimanta toner HP, color ce se rezuma doar la activitatea de printare fara a avea alte functii cum ar fi FAX, scaner sau copiere.

Pentru o multifunctionala de top, una dintre alegerile bune este imprimanta multifunctionala laser Samsung SCX – 4655F, toner Samsung, oferind functii precum copiere, scanare, fax si cu o viteza de printare alb/negru 24 ppm si de copiere alb/negru de 24 cpm.

Putem discuta si de o imprimanta ink-jet, pe cartus Samsung dar, consider ca putem trece la Canon, cei de la Canon fiind cunoscuti pentru calitatea produselor, atata imprimantelor pe cartus Canon cat si pe toner Canon. Un ink-jet extrem de elegant de la Cannon este imprimanta Multifunctionala Canon PIXMA MG 4150, A4, Wireless ce ofera si copiere, scanare cu o viteza de printare color de 5.7 ipm si de 9.9 ipm cand vine vorba de alb negru.

O multifunctionala ce isi are rolul in birourile de business este Multifunctionala Epson AcuLaser MX20DNF pe toner Epson. O imprimanta destinata afacerilor cu activitate unde sunt necesare printarea rapida si in volum mare sau functia de FAX sau copiere, scanare. Viteza acestei imprimante pe alb negru este de 28 ppm si de copiere alb/negru fiind de 28 cpm. Zoom-ul acestei imprimante incepe de la 50% pana la 200%.

Pe partea de Inkjet si cartus Epson am ales modelul de Multifunctionala Inkjet color Epson L200, A4 ce ofera copiere, imprimare si scanare cu o viteza fantastica de printare color si anume 15 ppm iar alb/negru de 27 ppm ceea ce o face sa fie in topul alegerilor pentru noi cand vine vorba de imprimante pe ink-jet.

La final, acordam spatiul de scris celor de la Lexmark, cunoscuti pentru imprimante pe cartus Lexmark sau imprimante multifunctionale laser.

Biroul unde isi desfasoara activitatea firma noastra este dotata cu un Lexmark X215 ce de 3 ani isi face treaba cu brio fara a avea o problema cu ea. Aceasta imprimanta ofera functia de copiere, scanare, fax si imprimare. Viteza de imprimare este una foarte buna, copiatorul este digital cu o viteza de 16 cpm, zoom de 25-400% iar un toner Lexmark are o autonomie de 2000 de pagini putand opta pentru un toner 10s0090 ce ofera utilizarea imprimarii pana la 3200 de pagini.

Lexmark este brandul la care am apelat noi dar asta nu inseamna ca celelalte branduri au produse inferioare. Ne este usor sa vedem cum exista pe aceasta piata importante companii ce se intrec in a scoate imprimante din ce in ce mai performante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *